Vacatures / werk vinden

Facebook Like ons en maak kans op een keuze kadobon, kies je eigen dagje weg.
Figureren in een reclame of film? Model worden? Vacatures of werk vinden? Hier is een overzicht.

Wij weten dat je slim bent en dat wanneer je het niet vertrouwd alles even nacheckt als iets raars lijkt.
Gewoon even nakijken voor dat je je gegevens doorgeeft of iets doet. En niks betalen, bij een goed bureau hoeft dat niet.

Figuranten gezocht .nl
Wordt een wereldberoemde Nederlander! Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wilt u beroemd worden en uw talenten laten zien in films, toneelstukken, televisieprogramma’s en/of documentaires? Meldt u dan aan als figurant en wij houden u per e-mail op de hoogte. Een unieke kans om wat extra’s te verdienen of beroemd te worden.
Veel acteurs en actrices zijn ooit als figurant begonnen. Dat is natuurlijk geen garantie maar je weet maar nooit. Bovendien krijg je bij sommige producties een aardige vergoeding voor de dagen dat je op de set aanwezig moet zijn.

In the picture in Belgie
Acteur, Edelfigurant, Figurant of liever Publiek?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij In The Picture hebben we voor elk wat wils: van hoofdrol tot omstaander en alles ertussen! Vind hier alle rollen voor Acteurs, Edelfiguranten en Figuranten in films, televisieseries, musicals, theaterproducties, reclamespots,…
Bent u meer een stille genieter en houdt u van entertainment zonder actief mee te doen? Dan hebben we voor u verschillende spel- en praatprogramma’s waar u heen kan gaan als Publiek.
U inschrijven is GRATIS, veilig en eenvoudig. Start hiernaast met het invullen van uw gegevens. Succes en veel plezier met de opdrachten.

Benf casting
B&F Casting specialiseert zich in het casten van Acteurs, Edelfiguranten, Figuranten, Figuratie-Publiek, Modellen en Hostesses.
Ook altijd willen figureren in de populaire RTL 4-serie GTST?

Mijnfiguratie.nl
MijnFiguratie.nl is een website die zich specialiseert in figuranten en alles wat er bij komt kijken.

Kemna
Kemna Casting | Castingbureau AmsterdamKemna Casting werd eind jaren ’60 opgericht door de eerste Nederlandse casting director Hans Kemna, die het bedrijf na ruim 35 jaar op 1 januari 2000 overdroeg aan Job Gosschalk, die toen al tien jaar bij hem werkte. Job heeft de leiding van het bedrijf in 2008 overgedragen aan Janusz Gosschalk, die sindsdien algemeen directeur is en hierbij wordt ondersteund door mede-directeuren Marc van Bree en Betty Post.Kemna Casting is in de loop der jaren uitgegroeid tot een castingbureau met een grote diversiteit aan disciplines waar meerdere casting directors samen met hun assistenten uitvoering aan geven. Alles met acteursHet castingbureau is verantwoordelijk voor de casting van films, televisieseries, theaterproducties, musicals, bedrijfsfilms, commercials en diverse speciale projecten. Eigenlijk alle projecten waarvoor een beroep wordt gedaan op acteurs en actrices. DiversiteitKemna Casting is niet gespecialiseerd in een bepaald genre. We verzorgen zowel de casting van grote publieksfilms als specifieke arthouse producties, dagelijkse televisieseries en ‘kwaliteitsdrama’, vrije toneelproducties, gesubsidieerd toneel en alles daaromheen of tussenin.

Beauty freelancer
Beautyfreelancer.nl is de betrouwbare marktplaats voor modellen, promotiedames en -heren, hosts, presentatoren, (stem)acteurs, figuranten, visagisten, nagelstylisten, grimeurs, haarstylisten, bruidsstylisten, schoonheidsspecialisten, masseurs, kledingstylisten, distributeurs, sportinstructeurs, diëtisten, dansers en muzikanten.

Filmcastings
De startpagina voor film- en televisie-castings. Hier vind je alles op een rij.

 

Experis

Experis.nl
Experis voor vaste banen en interim professionals.

Studentenwerk
Studentflex verschaft een sociaal toegevoegde rol binnen het leven van flexkrachten. Samen met de flexkrachten vormen ze een community, waarmee ze de uitzendbranche vernieuwen.

 

https://www.jobbird.com/nl/vacatures?country=nl&placedby=Werkgever

Stop met zoeken. Start met vinden.
Plaats uw CV op Jobbird en wordt gevonden door 50.000 recruiters. Jobbird, de # 1 van Nederland.

Manpower
Snel aan de slag? Manpower Uitzendbureau heeft op korte termijn werk voor jou. Bekijk de vacatures en solliciteer direct online.

Op zoek naar freelance opdrachten?
Werk nodig? Wij zoeken freelancers voor diverse openstaande opdrachten en projecten. Reageer vandaag nog.

Ontdek hoe je succesvol start met je bedrijf
Succesvol ondernemen dat kan alleen met een goed plan. Een bedrijfsplan maken verhoogt de kans van slagen aanzienlijk. Wil je bij een bank, crowdfunding instelling of website een financiering aanvragen, dan heb je een goed doordacht plan nodig. Met een cursus van bedrijfplantraining.nl bem je in staat om zelfstandig een bedrijfsplan te schrijven en het gesprek met een financierder aan te gaan.

Bedrijfsplantraining.nl begeleid je bij het maken van een bedrijfsplan. Dit doen ze door het geven van verschillende trainingen, deze zijn te volgen op diverse wijze:
• Klassikaal met kleine groepjes;
• Individueel;
• Online (webinars).

Bijbaan betaalt tot 3x beter dan de supermarkt

Vind jouw droombaan op Joblift.nl

Vind jouw droombaan!
Joblift – Nederlands grootste banen zoekmachine. Zoeken naar een baan, vacaturemarkt, vacature en vacatures.

YoungCapital uitzendbureau
YoungCapital is een uitzendbureau voor Studenten, Starters en Young Professionals! Wij bieden vacatures aan op mbo, hbo en wo niveau. Op zoek naar een (nieuwe) baan? Bekijk ons aanbod en solliciteer vandaag nog!
Facebook Like ons en maak kans op een keuze kadobon, kies je eigen dagje weg.